تازه های شیمی و سلامت
اخبار و اطلاعات و تاز ه های شیمی و سلامت

‌احتمالا تابه‌حال نام محصولات ارگانیک به گوش‌تان خورده است و این سؤال ذهن‌تان را درگیر کرده که استفاده از این محصولات چه تفاوتی ایجاد می‌کند، چه فوایدی دارد و به‌راستی چرا مسیر تولید مواد غذایی تغییر کرده و از تولید ارگانیک فاصله گرفته است؟

آب مایع حیات است و غذا مایه‌ی حیات! انسان‌ها برای زنده ماندن به خوراک نیاز دارند. با افزایش جمعیت جهان، روش‌های کشاورزی صنعتی و تولید مصنوعی برای افزایش تولید به‌کار گرفته شد؛ روش‌هایی که با استفاده از افزودنی‌های شیمیایی و مصنوعی هزینه‌ی تولید غذا را در مقیاس انبوه کاهش داده‌اند.

 این کاهش هزینه اما به‌قیمت تهدید سلامتی انسان در درازمدت تمام می‌شود! با دست‌کاری در طبیعت و بوم‌سازه (اکوسیستم) خودمان را مسموم می‌کنیم و نسل‌های آینده را به‌خطر می‌اندازیم. مصرف بیش از حد مواد شیمیایی با آسیب بسیار زیادی که به اکوسیستم وارد کرده است، مجبورمان می‌کند در روش‌های تولید تجدید نظر کنیم. به همین دلیل توجه و علاقه به محصولات ارگانیک به‌مرور زمان بیشتر شده است.

این‌روزها پیوسته می‌خوانیم و می‌شنویم فلان میوه فلان ماده‌ را دارد، گوشت فلان کشور مسموم است، سبزیجات با آب فاضلاب آبیاری می‌شوند و … هرچند همه‌ی این اخبار پایه‌ و مبنای محکم و قابل‌اعتمادی ندارند اما تأثیر مواد شیمیایی و روش‌های تولید صنعتی بر سلامت میوه و خوراک و به‌دنبال آن سلامتی انسان حقیقتی ثابت‌شده است. با انتخاب و مصرف محصولات طبیعی هم به سلامتی فردی و هم به سلامتی محیط‌زیست کمک می‌کنیم.

چه محصولی ارگانیک است؟

ویژگی‌های محصولات ارگانیک

بنابر تعریف سازمان غذاوداروی آمریکا محصول ارگانیک محصولی است که بدون دخالت هرگونه ماده‌ی شیمیایی و روش‌های مصنوعی (مانند دست‌کاری ژنتیکی) تولید شود. نه‌تنها میوه‌ و سبزیجات بلکه گوشت، عسل، لبنیات و دیگر خوراکی‌ها می‌توانند به روش ارگانیک تولید شوند. گیاهان خوراکی ارگانیک بدون استفاده از مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها تولید می‌شوند. برای مقابله با آفت‌ها و حشرات مضر در پرورش گیاهان از روش‌های طبیعی استفاده می‌شود. تنها استفاده از کودهای طبیعی مجاز است و از نگهدارنده‌ برای افزایش عمر محصول استفاده نمی‌شود.

گوشت و محصولات دامی ارگانیک از دام‌هایی تولید می‌شوند که در شرایط طبیعی و با عادت‌های طبیعی دام پرورش یافته‌اند. دام‌ها با خوراک ارگانیک، در مکانی تمیز و با امکان دسترسی به فضای باز پرورش می‌یابند و به آنها هورمون و آنتی‌بیوتیک داده نمی‌شود.

فواید گوناگون محصولات ارگانیک

فواید محصولات ارگانیک

کاهش احتمال بروز بیماری‌ها

در میان انواع عوامل بیماری‌زا مانند آلودگی هوا و پارازیت‌ها دست‌کم آنچه می‌خوریم به‌جای اینکه گوشت تن‌مان بشود بلای جان‌مان نمی‌شود! مهم‌ترین تفاوت محصولات ارگانیک با محصولات رایج استفاده نکردن از مواد شیمیایی در پرورش و تولید است؛ موادی که در درازمدت باعث بروز بیماری‌های گوناگون می‌شوند.

حفظ سلامت فردی

حتما پیش آمده که میوه‌ای خوش‌رنگ‌ولعاب را گاز زده‌اید 

ادامه مطلب 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 30 شهریور 1396 05:00 ق.ظ
بسیار وبلاگ خوبی دارید، لذت بردم، براتون آرزوی موفقیت و پیروزی دارم و امیدوارم همیشه سلامت و شاداب باشید.
شنبه 25 شهریور 1396 02:35 ب.ظ
سلام عالی بود عزیزc
شنبه 25 شهریور 1396 09:53 ق.ظ
سلام خوبی وقت بخیر خسته نباشیدc
شنبه 25 شهریور 1396 09:39 ق.ظ
سلام عزیز انتظار زیادی ازتون ندارم فقط دلم میخواد بهم سر بزنید و نطرتون را بگین و با هم تبادل لینک داشته باشیم منتظرم گلم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
" border=http://up44.ir/previews/f2385bb8c38cdc589407f904a8ff976e.jpg"" alt="