تازه های شیمی و سلامت
اخبار و اطلاعات و تاز ه های شیمی و سلامت

ژاپن کشور زیبایی است. کوه‌های سبز، دریای آبی، فرهنگی پویا و غذاهایی خوشمزه. همه‌ی اینها به زیبایی این کشور می‌افزاید و البته بانوانی زیبا. اگر به ژاپن سفر کرده باشید یا ژاپنی‌ها را ملاقات کرده باشید، حتما این سؤال به ذهن‌تان خطور کرده است که چرا زنان ژاپنی خوش اندام و جوان می‌مانند.

در پاسخ به این سؤال باید گفت که دو عامل اصلی در این میان وجود دارد: تغذیه و سبک زندگی. اصل و اساس غذاهای ژاپنی بر پایه‌ی طول عمر و سلامت بنا شده است. شاید عجیب باشد اما ژاپن بیشترین تعداد افراد بالای صد سال را دارد. ژاپنی‌ها غذا را صرفا به خاطر مزه‌ی آن نمی‌خورند، بلکه معتقدند که باید مزایا و مواد مغذی را از غذاها دریافت کنند. با ما همراه باشید تا ببینید چرا زنان ژاپنی خوش اندام و جوان می‌مانند.

مقاله مرتبط: راز جوان ماندن پوست صورت چیست؟

۱.نوشیدن چای سبز

قوری چای سبز

ژاپنی‌ها عاشق چای سبز هستند. «ماچا» یا پودر چای سبز از باکیفیت‌ترین برگ‌ها ساخته می‌شود. برگ‌هایی که خشک شده و به شکل پودری مرغوب درمی‌آیند. این پودر با آب داغ ترکیب می‌شود و در جشن چای مصرف می‌شود. جشن چای حرکتی است فرهنگی که در آن به تهیه و معرفی ماچا پرداخته می‌شود.

چای سبز فقط خوش‌طعم و خوش‌عطر نیست، بلکه مزایای فوق‌العاده‌ای نیز دارد و یکی از سالم‌ترین انواع چای در سراسر جهان است. این چای سرشار از آنتی‌ اکسیدان است. آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند، فرایند پیری را به تأخیر می‌اندازند و حتی باعث کاهش وزن هم می‌شوند.

نوشیدن چای سبز خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را نیز کاهش می‌دهد. بر اساس پژوهشی که در سال ۲۰۰۶ صورت گرفت، از میان بزرگسالان افرادی که بیشتر چای سبز مصرف می‌کردند کمتر با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ مواجه بودند. این مطالعه علاوه بر این نشان می‌داد که نرخ مرگ‌ومیر در شهروندان ژاپنی که روزانه ۵ فنجان چای می‌نوشیدند، ۲۶ درصد کمتر از سایرین بود.

۲. مصرف مواد تخمیر شده

ژاپنی‌ها اغلب از غذاهای تخمیر شده استفاده می‌کنند، مثلا نام برخی از این غذاها به این شکل است: کفیر، کیمچی، میزو و… . غذاهای تخمیری غذاهایی هستند که در فرایندی از تخمیر لاکتو ساخته می‌شوند. در این فرایند، باکتری‌های طبیعی از شکر و نشاسته‌ی موجود در غذاها تغذیه کرده و اسید لاکتیک تولید می‌کنند. تخمیر شدن باعث حفظ مواد مغذی موجود در غذا می‌شود

ادامه مطلب 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 15 مرداد 1396 05:07 ب.ظ
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video
to make your point. You clearly know what youre talking about,
why throw away your intelligence on just posting videos to your
site when you could be giving us something enlightening to read?
جمعه 13 مرداد 1396 12:49 ب.ظ
Every weekend i used to go to see this website, as i want enjoyment, for the reason that this this site conations really
fastidious funny information too.
یکشنبه 8 مرداد 1396 02:36 ق.ظ
I would like to thank you for the efforts you've put in writing this site.
I really hope to check out the same high-grade blog posts by
you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged
me to get my very own site now ;)
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
" border=http://up44.ir/previews/f2385bb8c38cdc589407f904a8ff976e.jpg"" alt="